Nala & Pumba

Nieuwe bewoners!

Na het verlies van onze Kyra (die we 17 jaar lang bij ons mochten hebben) werd het stiller in huis.
Een jaar eerder had ik al afscheid moeten nemen van mijn Charlotte en het was dus voor mij veel te snel om vervolgens nog een geliefd huisdier te verliezen.
Ondanks dat er nog twee oudjes lopen in huis, maar die slapen natuurlijk het liefst en daarbij waren die altijd al de rustigste twee van het viertal.
Ondanks het enorme verdriet waarin ik direct riep dat het genoeg was en dat ik nooit geen katten meer zou nemen, kwam dan toch het moment dat ik mijn hart verloor aan twee kittens. Helemaal toen we er ook nog eens een kijkje gingen nemen.
Inmiddels wonen Pumba en Nala bij ons sinds afgelopen zaterdag en hoewel ik het altijd zielig vind om ze uit hun vertrouwde omgeving te halen, lijken Pumba en Nala daar totaal geen last van te hebben.
Ze zijn hun reismandje uitgestapt, kregen te maken met twee grote soortgenootjes, en zijn direct heerlijk achter elkaar aan gaan rennen en spelen. Vooral de oude krabpaal is een favoriet speeltje.
Aan het eind van de maand is die waarschijnlijk zo kaal dat we echt aan een nieuwe toe zijn, maar de dametjes hebben er nu in elk geval nog plezier van.
Diego vind het kleine grut maar raar. Die blaast af en toe en dan laten ze hem ook weer gewoon met rust.
Kruimeltje vind het allemaal nog eventjes niks, maar dat heeft tijd nodig om te wennen. Ze is tegelijkertijd wel weer enorm nieuwsgierig.
De komende 17 jaar (minimaal) hopen we van deze twee deugnietjes te mogen genieten.
Op de foto….
Nala is zwart/wit en Pumba is het makkelijkste te onthouden aan haar zwarte neusje.

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *