Recensies

Hennie van der Vis – Nooit meer over

Het is zo algemeen bekend dat ik een groot fan ben van Erik en Sanne uit het mooie Vlaanderen en dat daar eigenlijk nooit een ander aan heeft kunnen tippen.
Natuurlijk heb ik idolen gehad. Ik was immers ook jarenlang fan van Gordon die ik meerdere keren ook heb mogen ontmoeten en heb gesproken, maar die viel van zijn voetstuk door het irritante gedrag van hem waardoor ik hem zo leuk niet meer vond.
Erik en Sanne zijn gestopt en lieten een grote leegte achter. Ondanks dat ze zo nu en dan toch nog terug lijken te komen met de liedjes van weleer. Het is toch niet hetzelfde.
Maar toen verscheen er een prachtig nummer van de zangeres Hennie van der Vis. Hennie zingt al geruime tijd samen met Willem van Hooren onder de naam duo Remix, maar heeft inmiddels twee nummers solo uitgebracht. Ik maakte kennis met Hennie toen het nummer “Nooit meer over” in mijn playlist voorbij kwam en was eigenlijk direct geraakt door het nummer. Ik herkende er zoveel in!
Hennie heeft het nummer gezongen als liefdesbrief voor haar overleden vader. En net als bij Hennie het geval is herken ik zoveel in dat nummer met de band die met mijn vader had. En eigenlijk nog steeds heb, want de dood heeft die schakel niet kunnen verbreken.
Haar eerste nummer ” Jij bent een wonder” is eveneens een prachtig nummer dat ze zelf heeft geschreven voor haar eigen kleindochter.
Ik hoop dat Hennie nog veel vaker nummers zal gaan uitbrengen, want ik ben geraakt door haar stem en haar prachtige liedjes.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *