Uncategorized

Grieks Restaurant Olympic Enschede

Zoals velen wel weten houden wij er van om gezellig uiteten te gaan en doen we dat dan ook regelmatig.
Zo komen we al sinds jaar en dag bij het Griekse Restaurant Olympic in Enschede. Deze zit op een fijne locatie waar je ook zomers heerlijk kunt zitten op het terras.
Het restaurant is sinds 1993 gevestigd in Enschede en wordt geleid door de twee zonen Daniel en Edwin Aktan. Het personeel is er altijd vriendelijk en behulpzaam en zelfs als je iets wilt hebben dat er niet op de kaart staat zijn ze bereid om te kijken of het niet alsnog gemaakt zou kunnen worden.
Het restaurant is niet zo heel erg groot wat de sfeer zeker ten goede komt. En ook met de anderhalve meter regel is het er goed te doen.
Wij kiezen meestal een voorgerecht en een hoofdgerecht met een kopje koffie of een drankje na, maar er staat voor elk wat wils op de kaart.
Overigens moet ik er wel bij vermelden dat het voor ons meestal teveel is en dat we niet altijd alles op krijgen. We hebben al eens geopperd om het voorgerecht over te slaan, maar dan is het naar ons idee, niet helemaal compleet.
Mocht je dus in de buurt zijn van het mooie stadje Enschede en genoeg tijd hebben om heerlijk te dineren loop er dan zeker eens naar binnen.
Je vind het restaurant aan de Korte Haaksbergerstraat 4.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *