Recensies

Grand Oriental Wereldkeuken


Sinds we de uitbraak van Covid-19 hebben is het vrij lastig om nog naar een All you can eat restaurant te gaan. Niet iedereen neemt het daar namelijk zo nauw met de afstand.
Laatst waren we bij Sensazia in Enschede.
Althans, we deden een poging, want eenmaal binnen was het ons veel te druk en aangezien het deel van het buffet daar niet bepaald groot is, werd het voor ons een ander restaurant.
Sinds kort is het terug naar 30 personen, dus we besloten een nieuwe poging te wagen.
Sensazia was echter al volgeboekt, maar ik kon al duidelijk aan de telefoon merken dat ze het niet zo nauw nemen met het aantal gasten.
Er wordt gewerkt met shifts van binnenkomen.
We besloten uiteindelijk naar Hengelo uit te wijken.
Dat was overigens, achteraf gezien, wel een heel goed plan, want nu hebben we dus een ander favoriet wokrestaurant gevonden waar het veel gemoedelijker is en waar het niet zo massaal is.
Waar ze trouwens de richtlijnen enorm goed in de gaten houden en waar personeel in het buffetdeel is gezet om op te letten of mensen zich wel aan de afstand en de richtlijnen houden.
Nu waren er gisteren geen 30 mensen aanwezig, dus het was prima te doen.
Mensen laten wachten bij de grillplaat doen ze er overigens ook niet. Je geeft aan de kok door wat je hebben wilt en gaat weer netjes naar je tafel waar het vervolgens gebracht word.
Het wokken gaat natuurlijk sneller en daar kan je dan wel gewoon op wachten.
We werden verrast door de netheid, de super geweldige service en de vriendelijkheid van de medewerkers.
Voor ons dus voortaan Grand Oriental Wereldkeuken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *