Diertjes,  Nala & Pumba

Gezinsuitbreiding

Na het overlijden van onze 17 jarige poes Kyra werd het ineens wel heel stil in huis.
Ondanks dat er nog twee oudjes rondlopen voelde het maar vreemd aan. Al komt dat waarschijnlijk ook door het feit dat ik eigenlijk de dood van onze Charlotte nog niet helemaal een plekje had gegeven. Twee lieve vriendjes verliezen in een jaar tijd hakte er toch een beetje in.
Op Marktplaats zag ik geregeld kittens voorbij komen, maar eigenlijk zag ik dat ook niet zo zitten omdat ik weet dat er na een paar jaar dan toch weer het ellendige afscheid zal zijn.
Maar aan de andere kant is er dan toch mijn hart dat het wint. De wetenschap dat een kat bij ons met enorm veel liefde opgroeit en bij ons toch een fijn huisje heeft zorgde er voor dat we besloten om her en der wat te gaan reageren. Een raskat hoefde niet.
Ik heb ook echt geen zin om honderden euro’s voor een kat neer te leggen alleen omdat deze toevallig een stamboom heeft.
Er stonden genoeg huis, tuin en keuken kittens op Marktplaats waarvan de meerderheid natuurlijk op een boerderij geboren zijn. Daarnaast zijn er dan nog een aantal die de hoofdprijs durven te vragen voor een kitten zonder dat ze ook maar zijn ontwormd of wat dan ook. En een aantal wist niet eens of hun kitten een katertje of een poesje was.
Bewijst maar weer dat er veel mensen zijn die zonder enig verstand en zonder nadenken aan een huisdier beginnen.
Vandaag zijn wij wezen kijken bij twee kittentjes. De keus om er twee te nemen is mede ook vanwege het feit dat ze dan samen zijn, iets vertrouwds hebben en omdat er hier in huis nog twee bejaarde exemplaren rondlopen die waarschijnlijk helemaal geen zin hebben om met zo’n jong ding te gaan spelen.
Vanaf zaterdag hebben we dus twee nieuwe bewoners in huis.
Twee poesjes in dit geval die gaan luisteren naar de namen Nala en Pumba. Ze zijn nu acht weken oud en komen zaterdag bij ons wonen. Best wel spannend om weer twee van die kleintjes in huis te hebben straks.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *