Diversen

Bungalowpark Euverem

Het is inmiddels alweer bijna drie jaar geleden dat we voor het laatst in Euverem waren. Het laatste weekend voordat het park de deuren sloot, omdat het verkocht was, gesloopt ging worden en er een nieuw park voor terug zou komen. De bedoeling was dat het park in 2020 weer open zou gaan voor gasten, maar dat gebeurde helaas niet.
En het bleef er ook heel lang stil rondom de nieuwbouw en de plannen die er op tafel lagen.
Wij bezochten inmiddels natuurlijk andere parken nu ons jaarlijks reisje naar Euverem er niet meer in zat.
Afgelopen jaar zouden we naar Texel gaan, maar deze werd geannuleerd wegens een virus dat Nederland en de wereld in zijn/haar greep had. We besloten toen om in 2021 in de voorjaarsvakantie dichterbij huis een vakantie te nemen en wel in Markelo. Daar staan hele leuke huisjes trouwens, maar dat moeten we maar een andere keer boeken aangezien er een paar weken geleden ineens bericht kwam dat Roompot een nieuw park ging openen. En laat dat nu net toevallig het oude vertrouwde park Euverem zijn. Nou ja, oud en vertrouwd? Het was natuurlijk voorheen niet van Roompot en de oude huisjes hebben inmiddels plaats gemaakt voor hele nieuwe moderne huisjes. Ergens best jammer, want ik vond het heerlijk om weer even terug in de jaren 80 te kunnen duiken tijdens onze vakanties naar Limburg.
Aangezien ik toch wil zien hoe het geworden is besloot ik om onze vakantie in februari te annuleren en om te laten boeken naar een vakantie die wat verder in de toekomst ligt. En wel in de herfstvakantie van 2021. Me dunkt dat het virus dan toch wel een beetje ingedamd zal zijn?
Althans, dat is wel wat ik hoop natuurlijk. En aan de andere kant vind ik het ook wel fijn dat we dan pas gaan, want eigenlijk wil ik onze kittens toch nog niet thuis achterlaten. Al weet ik dat ze dan ook wel in goede handen zijn, want we laten niet zomaar iemand even op onze lieve huisdieren passen.
Voorlopig hebben we tenminste iets leuks om naar uit te kijken. En mijn moedertje ook want aangezien Euverem iets is uit mijn kindertijd en mama daar ook veel herinneringen heeft, nemen we haar gezellig met ons mee.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *