Recensies

Buitengoed Fredeshiem

Vanuit de kerkgemeente hoorde ik al veel positieve berichten over een verblijf bij “Buitengoed Fredeshiem”. Dit, van oorsprong Doopsgezind Broederschapshuis, ligt in Steenwijk midden in een prachtig stuk natuur en wordt allang niet meer alleen maar bezocht door mensen uit de Doopsgezinde gemeentes.
Ook mensen van daarbuiten komen hier en als je er eenmaal geweest bent dan begrijp je ook waarom.
Normaal is het restaurant ook geopend voor de vele fietsers en wandelaars die het natuurgebied daar bezoeken, maar dat is door het Coronavirus en de laatste maatregelen nu even niet meer toegestaan.
Voor de gasten die er in het hotel verblijven is het restaurant nog steeds geopend.
Wij waren er afgelopen weekend voor de eerste keer (zeker niet de laatste keer) en hebben er genoten van een super gastvrij verblijf. Zelfs met die anderhalve meter en alle richtlijnen!
We vergaten soms bijna gewoon dat er nog een virus bestond.
Ook in het restaurant hebben we genoten van een heerlijke maaltijd. Die trouwens een complete verrassing was aangezien we totaal niet van tevoren wisten wat we geserveerd gingen krijgen.
Ik moet zeggen dat dit wel iets heeft, maar ik denk dat ik bij mijn volgende verblijf maar wel even aan ga geven dat er geen spruiten op mijn bordje moet gaan komen.
Die kregen we nu gelukkig ook niet, maar het is misschien wel handig om dat vooraf aan te geven voor het geval ze wel toevallig spruiten op het menu hebben staan.
Het was jammer dat we de volgende dag alweer naar huis moesten, maar aan de andere kant hadden we nog een leuk vooruitzicht staan op die dag, dus was het ook niet zo zeer een straf.
We gaan er ongetwijfeld weer een keer naar terug voor een langer verblijf zodat we ook in de omgeving kunnen gaan fietsen.
Overigens heeft Fredeshiem ook een paar bungalows op het terrein staan die je kunt huren. Ideaal als je met kinderen in een mooie bosrijke omgeving met veel ruimte op vakantie wil.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *